Som ni säkert förstått är Michael Lind det namn jag använder mig i denna tid och på denna plats. För några år sedan såg jag ett stort mörker i världen efter att jag en tid sett problem efter problem i samhället. Jag bestämde mig där och då att börja engagera mig, på riktigt.

Ett litet tag senare satte jag titeln Förändringsagent på mig själv. För det var för förändring jag ville arbeta.

Genom engagemang i olika föreningar och rörelser var jag med och startade igång en mötesplats i Höör där jag bodde under en tid. För att göra en förändring behöver människor komma samman, se styrkan i gemenskapen och börja prata om lösningen på världens problem.

Yes, jag sa lösningen. För jag tror att det bara finns en lösning. Och det är Kärlek.

Vad kärlek innebär tar vi någon annanstans.

Nu arbetar jag mycket med att stötta andra och få dem att inse att de också gör skillnad, och att de kan öka sin positiva påverkan i världen. Genom att inspirera andra och visa vad jag gör, men också genom att lyssna på andra och få dem att hitta svaren på vad de själva vill göra med sin tid här.

Vi är alla här av en anledning just nu, även Du. Och du vet om det, på något plan.


Om En enkel man AB

En enkel man började egentligen med en blogg, den som fortfarande finns kvar på hemsidan, och gick sedan vidare till sociala medier. Grundtanken var att inspirera andra människor att ta steg framåt, till det de vill göra, genom att visa min egen resa.

2020 började jag samarbeta med ett japanskt företag som heter Enagic vilket skapade en möjlighet för mig att arbeta med affiliate marketing i samband med sociala medier och min egen vision. Det ledde till att jag bildade bolaget En enkel man AB.

En enkel man AB’s vision är att hjälpa fler människor till frihet genom att erbjuda hälsa och en affärsmöjlighet att skapa en inkomst online. Det görs också genom individuell coaching, men främst genom det som kallas för attraction affiliate marketing. Du kan läsa mer om hur det arbetet går till genom att besöka sidan Frihetsentreprenör.

En enkel man AB
Organisationsnummer: 559255-1070