För ett och ett halvt år sen, lite mer, flyttade jag till Höör. Med mig hade jag en dröm, en vision om ett bättre samhälle, mycket mer än så visste jag inte när jag tog mina lådor och åkte ner. Jag hade inget jobb som väntade, bara ett rum i en lägenhet. Men ändå kände jag dragningen.

Nu, för en månad sedan tog vi över en lokal. Med vi menar jag föreningen som vi bildade strax efter jag flyttade ner. Drömmen om att skapa ett samhälle där alla får plats, där samarbete går före konkurrens och där alla känner sig meningsfulla börjar ta form nu. Vi drar igång ett projekt, en mötesplats. En plats där alla är välkomna precis som den de är just nu.

Det finns många ensamma människor, rädda, deprimerade och saknar meningsfullhet. Jag har själv känt det, ensamheten och rädslan. Rädslan övergick i sorg och nu har den börjat gå över i hopp. Ju mer jag möter människor, ju mer övertygas jag om att vi vill varandra väl. Vi vill skapa tillsammans, ställa upp för varandra och att alla ska vara med.

Att ta steget mot en dröm när alla säger att det inte går kan vara svårt. Men om det verkligen känns rätt i dig så strunta i vad andra säger. Din sanning är din egen och känns det rätt i hjärtat så är det den väg du ska gå. Men kör inte bara på, fortsätt lyssna på ditt hjärta för riktningen kan ändras när som helst.

Har du en dröm eller vision du vill uppfylla? Berätta gärna i kommentarsfältet här under.

Helt galet, det finns ett kontor!
Kategorier: Allmänt

1 kommentar

jeanette sandelin · 13 oktober, 2019 kl. 06:27

Mycket bra detta hälsar en som är på sitt femte köpstoppsår 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.