I söndags samlades 10 härliga människor på torget i Höör, laddade med energi och en varsin sopsäck. Det var dags att börja städa upp det gamla och samtidigt prata om framtiden.

I enlighet med konceptet One small town gick vi i 3 timmar och plockade skräp i Höör. Vi hittade allt möjligt längs gatorna, torgen och i grönområdena, skor, plastbestick, sönderklippta aluminiumburkar, strumpor men mest av allt hittade vi fimpar! Vi slogs av tanken att på paketen istället skriva hur viktigt det är att kasta fimpen på rätt ställe än hur mycket det dödar och skadar, det lär man sig ändå.

Men måste säga att se dessa underbara medmänniskor gå på gatorna och plocka skräp efter andra gjorde mig alldeles varm inombords. Här är människor som vill se en förändring i världen och är redo att jobba för den! Men jobbet behöver inte vara hårt eller avancerat, speciellt inte när vi på detta sätt går tillsammans och gör det vi är bäst på. Jag kan verkligen se ljust på framtiden tack vare människor som ni!

Vi kommer anordna mer skräpplockning men vi har även mycket annat spännande på gång. Är du nyfiken? Kolla in www.allahoorihop.se eller Alla Höör Ihop på Facebook.

Vi hörs!

Kram,

Michael

Kategorier: Allmänt

2 kommentarer

Ann-Kristin Pivén · 28 juni, 2018 kl. 11:48

Härliga ni! Ni passar mej som handen i handsken. Följer er och blir glad för ideér och tips.
Fick i måndags samtal från en dam i Karlstad och ett handskrivet brev från en dam i Vöstra Frölunda som gör som vi och vill ha kontakt. Underbart att vi blir fler och fler?
Med vänlig hälsning, Ann-Ki?

    Michael Lind · 28 juni, 2018 kl. 17:34

    Vad roligt att höra! 🙂 Tror jag såg dig på Instagram, kan det stämma? Härligt att upptäcka fler som förändrar världen, blir alltid glad. Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.