Guidning och Samtal

Känner du dig osäker på vilken väg du ska ta? Eller kanske vet du men vågar inte ta steget?

Upplever du ibland att du inte får de svar du behöver? Känner du dig inte hörd och lyssnad på? Inte förstådd?

Genom hela mitt liv har jag tyckt om att lyssna på andra vilket har gett mig så mycket. Sen slog det mig, att det ger den andra personen minst lika mycket.

Känslan av att bli lyssnad på, hörd, sedd, är ovärderlig, men att prata med någon som lyssnar lockar också fram de svar som söks. För vi har alla de svar vi behöver inombords, men ibland kan vi behöva guidning.

Ett enkelt samtal

Med fokus på lyssnandet kommer du att kunna samtala dig själv till de rätta svaren. Eller ibland bara få finnas i tystnad tillsammans med en medmänniska. Det kommer vara dina behov som styr samtalet.

Jag kommer att se dig, lyssna på dig, tro på vad du säger. Jag kan ställa frågor, men kan lika väl också vara tyst. För det är i tomheten vi får plats att växa, men också se.

Det finns möjlighet till samtal både fysiskt och online, via antingen video eller bara röst om du skulle föredra det och det varar i 45 minuter.

Ett enkelt samtal
350:- á 45 minuter

Personlig guidning

Är du i behov av en guide som följer och stöttar dig under en tid?

Mina erfarenheter från livet har lärt mig mycket och vi är alla på väg att ta olika steg. I dessa stunder kan det vara bra att ha någon utifrån med sig. Det kan vara jag.

Jag har gjort val i livet som gjort att jag lärt mig hantera många olika situationer med mer och mer lätthet. Idag möter jag livet med tacksamhet och vågar ta de steg jag ska ta. Är du på väg in något nytt, eller känner att du ska ta steg mot något nytt?

De senaste åren har jag utvecklat mitt ledarskap och fortsätter på den vägen. Jag ser ledarskap som något väldigt viktigt, dit vi alla är på väg. Att alla är ledare över sina egna liv, även du.

Låt mig bli din guide på vägen, hålla dig i handen när du hoppar eller tar nästa steg. Jag kan aldrig göra det åt dig, men jag gör det gärna med dig.

Personlig guidning, 1 månad
4-6 samtal á 60 minuter

Direktkontakt via text och röstmeddelanden

2 211:- / månad

Boka ett intromöte

Det är viktigt att det känns rätt när vi möts, därför erbjuder jag dig ett 15-minuterssamtal innan du bestämmer dig. Boka genom formuläret nedan.

Varför kan jag hjälpa dig?

Mina möten med människor har lärt mig mycket om att se människor för det ljus de innerst inne är. Oavsett vad de tidigare gjort, eller fortfarande gör.

Min breda erfarenhet från arbetslivet och många möten med människor i svåra situationer har givit mig en styrka av icke-dömande. Det är något jag haft med mig en stor del av livet, men som stärkts mer och mer ju äldre jag blivit. Jag tror på människans potential och syfte att vara här just nu.

Förändringsagent

Min vision och dröm är att vara med och skapa alternativ till det samhälle vi lever i idag. Därför har jag tidigare engagerat mig i föreningar och rörelser, och gör även idag.

Jag arbetar med att implemtera ett system som använder sig av ett ekonomiskt och socialt system som kallas för Contributionism.

Contributionism handlar om att bygga ett ekonomiskt och socialt system som bygger på att alla bidrar till helheten. Först för att täcka de grundläggande behoven så som mat, vatten, boende, energi, friskvård. Men sedan också övriga mänskliga behov som musik, konst, kultur med mera.

Och grundfilosofin är att alla ska bidra (contribute) med sina talanger och kunskaper, sin passion. För alla har verkligen något att ge till världen. Även du.

Efter att jag arbetat med detta ett tag upptäckte jag en viktig sak, för att kunna förändra i det yttre måste jag också förändra i det inre. Jag behövde alltså börja med mig själv. Vilket jag har gjort och fortsätter att göra, allt är förändring.
Så nu är jag förändringsagent både i det inre och i det yttre.

Allt mitt arbete med mig själv ger mig kraft och inspiration att ge det vidare till andra. Inspirera andra och stötta andra. Skapa möjligheter.

Förändringsagent. Jag gillar det.

Levande Vatten

Vad dricker du för vatten idag?

Hälsa har länge intresserat mig, till och från och på olika sätt. Men i början på 2020 fann jag något jag helt hade missat, vatten.

Vatten är en så grundläggande del för vår hälsa, tänk dig, vi består av mer än 70% vatten. Utan vatten av bra kvalité kommer inte näringen till våra celler, inte heller kommer skräpet ut.

Jag arbetar med något som kallas Kangen-vatten vilket efterliknar de naturliga källorna i bland annat Lourdes i Frankrike och Okinawa i Japan. Källor som människor vallfärdat till i tusentals år tack vare hälsoeffekterna det har.

Idag har jag tillgång till detta fantastiska vatten i mitt hem!

Vill du veta mer om detta fantastiska vatten?

Freedompreneur

Förutom min fantastiska titel Förändringsagent kallar jag mig även för Freedompreneur. Vad är då det?

En entreprenör som lever i sin egen frihet och hjälper andra att skapa mer frihet i sina liv. Mer fri tid, mer fria pengar, mer fri i geografin.

Jag själv vill få mer tid över för att göra det jag gör som Förändringsagent, det är där jag vill lägga mycket av min energi. För det är där jag ser visionen om den framtid jag vet vi som mänsklighet kan skapa.

Så det jag gör är att hjälper andra att ta makten tillbaka över sina liv, och ansvaret. Lär dem sprida sin vision och stöttar deras resa.

Är du villig att ta tillbaka makten över ditt liv och leva det liv du faktiskt är här för att göra?