Frihetsentreprenör / Freedompreneur

Vad är en Freedompreneur/Frihetsentreprenör?

En entreprenör som lever i sin egen frihet och hjälper andra att skapa mer frihet i sina liv. Mer fri tid, mer fria pengar, mer fri i geografin.

Du liksom jag är här för att erfara och vara med om denna mänskliga tillvaro, och allt den för med sig. För att kunna göra det fullt ut, för att kunna skapa och njuta av skapelsen behöver vi frihet.

Inifrån, och utifrån.

Det jag gör är att visa andra hur de kan ta makten tillbaka över sina liv, och därmed också ansvaret. Lär dem sprida sin vision och stöttar deras resa.

Är du villig att ta tillbaka makten över ditt liv och leva det liv du faktiskt är här för att göra?

Levande Vatten

Vad dricker du för vatten idag?

Hälsa har länge intresserat mig, till och från och på olika sätt. Men i början på 2020 fann jag något jag helt hade missat, vatten.

Vatten är en så grundläggande del för vår hälsa, tänk dig, vi består av mer än 70% vatten. Utan vatten av bra kvalité kommer inte näringen till våra celler, inte heller kommer skräpet ut.

Jag arbetar med något som kallas Kangen-vatten vilket efterliknar de naturliga källorna i bland annat Lourdes i Frankrike och Okinawa i Japan. Källor som människor vallfärdat till i tusentals år tack vare hälsoeffekterna det har.

Idag har jag tillgång till detta fantastiska vatten i mitt hem!

Vill du veta mer om detta fantastiska vatten?

Inspirationsföreläsning

Under hösten 2023 kommer jag börja erbjuda en spännande möjlighet att hyra in mig. Där jag, genom allt jag lärt mig och varit med om hittills i livet, kommer ge dig perspektiv och verktyg som gör att du kan börja få mer makt över att skapa ditt eget liv.