Vem är jag

Foto: Johanna Stjerndahl

I början av 2018 flyttade jag till Höör för att så frön till en bättre framtid. Jag kommer att tillsammans med andra arbeta för att få igång One Small Town i Sverige. Mer om det kan du läsa på länken och i kommande blogginlägg här på sidan.

Jag är mitt i en personlig inre resa vilket också kommer ge intryck i inläggen här i bloggen. Och jag känner att just nu är min uppgift att sprida tankar från olika världar, lite som vi gör i Tillsammanspodden och med En enkel man. Min väg har givit mig möjlighet att se perspektiv jag inte trodde jag skulle se och jag vill ge andra möjligheten att få se samma eller i alla fall liknande perspektiv.

Mina inlägg kommer ha varierande innehåll men den kommer handla om mig personligen, framtiden och omvärlden. Jag har en spännande tid framför mig som ni kommer få följa men jag kommer också lägga in andra ämnen som ändå berör oss alla på något sätt.

Läs mer om vad jag gör och vad jag kan erbjuda just dig under Jag erbjuder.

I övrigt är mitt liv en resa, en resa jag gärna gör med dig. Utan relationer är jag inte människa, det är ni som gör mig till den jag är. Så häng med!

Kärlek & ljus,
Michael Lind