Jag ger dig

Jag, Michael Lind, har många projekt i gång. Min breda bakgrund inom alla möjliga yrken har lärt mig att jag inte ska göra en sak. Det som däremot genomsyrar allt jag gör är kärlek till världen, jag tycker om att ge. Här finner du samlat några av de grejorna jag sysslar med.

Tillsammansbloggen drivs av Johanna Stjerndahl och mig själv. Vi pratar om hur en bättre inte bara är möjlig utan redan är här. Många fantastiska människor gör redan bra saker och det vill vi sprida. Här finns även en podcast och en workshop.

Ja, det är ju här du är. Här finns i dagsläget en blogg, en Youtube-kanal och så klart finns jag på sociala medier under samma namn, @enenkelman. Men eftersom jag är på en resa kommer här troligen dyka upp andra saker som jag arbetar och kommer arbeta med. Till exempel bakar jag mer bröd än jag äter, så om du vill ha en limpa kanske du kan få det.

Alla Höör Ihop är en lokal ideell förening där jag bor som grundar sig på den internationella rörelsen Ubuntu Movement. Vi arbetar för att skapa en gemenskap i kommunen som senare ska kunna presentera en ny ekonomisk och social struktur.

Vad mer kan jag ge…?

  • Jag är ganska duktig på att bygga enkla hemsidor så behöver du en hemsida så hör av dig.
  • Text är ett medium som passar mig bra, jag gillar att skriva. Behöver du innehåll? Jag kan sätta ihop orden till dig.
  • Som sagt, jag bakar en del bröd. Vill du ha ett?
  • Närvarande lyssnande. Behöver du någon som lyssnar är jag idel öra, vare sig du vill sitta i soffan och prata eller ta en promenad i tystnad.

Nyfiken? Kontakta mig för mer information om mitt engagemang i världen. Kanske jag kan erbjuda dig något du behöver.