Jag erbjuder

Jag, Michael Lind, har många projekt i gång. Min breda bakgrund inom alla möjliga yrken har lärt mig att jag inte ska göra en sak. Det som däremot genomsyrar allt jag gör är kärlek till världen, jag tycker om att ge. Här finner du samlat några av de grejorna jag sysslar med.


Tillsammanspodden drivs av Johanna Stjerndahl och mig själv. Vi pratar om hur en bättre värld inte bara är möjlig utan hur den redan är här. Många fantastiska människor gör redan bra saker för världen och det vill vi sprida.


Behöver du en inspirerande föreläsning eller workshop? Genom mitt engagemang i bland annat Alla Höör Ihop, Tillsammanspodden och kurser jag läst har jag lärt mig en hel del. Som en del av mitt arbete vill jag inspirera andra till att se vad de kan göra för att vara med i byggandet av en värld i mer harmoni. Kontakta mig med lite information om dina behov så återkommer jag.


Ja, det är ju här du är. Här finns i dagsläget en blogg, en Youtube-kanal och så klart finns jag på sociala medier under samma namn, @enenkelman. Men eftersom jag är på en resa kommer här dyka upp andra saker som jag arbetar och kommer arbeta med. Till exempel bakar jag mer bröd än jag äter, så om du vill ha en limpa kanske du kan få det.


Alla Höör Ihop är en lokal ideell förening i Höör som grundar sig på den internationella rörelsen Ubuntu Movement. Vi arbetar för att skapa en gemenskap i kommunen som senare ska kunna presentera en ny ekonomisk och social struktur. Genom olika projekt kommer vi visa att det som är viktigare än pengar, är människor och vad vi kan skapa tillsammans.


Vad mer kan jag ge…?

  • Text är ett medium som passar mig bra, jag gillar att skriva. Behöver du innehåll? Jag kan sätta ihop orden till dig.
  • Närvarande lyssnande. Behöver du någon som lyssnar är jag idel öra, vare sig du vill sitta i soffan och prata eller ta en promenad i tystnad.

Nyfiken? Kontakta mig för mer information om mitt engagemang i världen. Kanske jag kan erbjuda dig något du behöver.