Jag erbjuder

Jag, Michael Lind, har många projekt i gång. Min breda bakgrund inom alla möjliga yrken har lärt mig att jag inte ska göra en sak. Det som däremot genomsyrar allt jag gör är kärlek till världen, jag är här för att ge.

Här finner du samlat några av de grejorna jag sysslar med.


Onlinebaserad affärsmöjlighet

Vill du ha mer tid och mer pengar till att göra den positiva påverkan du är här för att göra? Underbart! Om du är en person som verkligen vill göra skillnad vill jag gärna arbeta med dig, samarbeta i den affärsmöjlighet jag för ett tag sen sprang över.

Klicka här och fyll i dina uppgifter så återkommer jag så snart jag kan!


Ett enkelt samtal

Är du i behov av någon som lyssnar och coaching så finns jag här för dig.

Jag vet att vi alla, du också, har de svar vi behöver inom oss. Och varken jag eller någon annan kan berätta något för dig som du inte redan vet. Däremot behövs ibland ett par lyssnande öron för att hitta de svaren.

Kontakta mig för att boka en tid.


Boka en inspirerande föreläsning

Behöver du en inspirerande föreläsning eller workshop? Mitt arbete som förändringsagent har givit mig massor med erfarenheter och insikter som jag gärna sprider. Jag inspirerar genom att visa att vi alla har en viktig roll i våra liv. Att just Du är viktig!

Genom mitt engagemang i bland annat Alla Höör Ihop, Tillsammanspodden och kurser jag läst har jag lärt mig en hel del. Som en del av mitt arbete vill jag inspirera andra till att se vad de kan göra för att vara med i byggandet av en värld i mer harmoni. Kontakta mig för prisförslag, skicka med information om dina behov och önskemål så återkommer jag.


Tillsammanspodden drivs av Johanna Stjerndahl och mig själv. Vi pratar om hur en bättre värld inte bara är möjlig utan hur den redan är här. Många fantastiska människor gör redan bra saker för världen och det vill vi sprida.


Ja, det är ju här du är. Här finns i dagsläget en blogg, en Youtube-kanal och så klart finns jag på sociala medier under samma namn, @enenkelman. Men eftersom jag är på en resa kommer här dyka upp andra saker som jag arbetar och kommer arbeta med. Till exempel bakar jag mer bröd än jag äter, så om du vill ha en limpa kanske du kan få det.


Alla Höör Ihop är en lokal ideell förening i Höör som grundar sig på den internationella rörelsen Ubuntu Movement. Vi arbetar för att skapa en gemenskap i kommunen som senare ska kunna presentera en ny ekonomisk och social struktur. Genom olika projekt kommer vi visa att det som är viktigare än pengar, är människor och vad vi kan skapa tillsammans.


Nyfiken? Kontakta mig för mer information om mitt engagemang i världen. Kanske jag kan erbjuda dig något du behöver.