Startsida

Välkommen hit! Här sitter jag och pratar med dig som om jag vet vad jag sysslar med, och ibland vet jag det. Men ofta har jag ingen aning och det gör ingenting. För jag kör på känslan, jag gör det som för stunden känns bra. Så klart har jag alltid mig själv, andra och miljön i åtanke. Handlar alltid med kärlek som grund, så gott jag kan. Jag är ju bara människa, en enkel man.

Jag håller på med massor av saker vilket du kan läsa mer om på sidan Om mig. Bland annat skriver jag på denna blogg, En enkel man på Youtube, samskapar Tillsammanspodden och engagerar mig i Alla Höör Ihop

Kram! <3

Bloggen

Här finner du bloggen, där allting började. Mina tankar och erfarenheter om allt möjligt. Jag har många projekt på gång varav några du kommer finna mer information om här. De andra får du höra om när vi ses!

Tillsammanspodden

Jag och Johanna Stjerndahl driver Tillsammanspodden ihop. Läs mer på www.tillsammansbloggen.se

En enkel man på Youtube

En enkel man finns också på Youtube sen i november. Där kan du finna vägledning, där kan du vägleda.