Bli en Samhällsbyggare

Känner du liksom jag att vi behöver arbeta för en bättre framtid? Det finns många sätt att göra det, jag har valt att sprida historier och kunskap om lösningar. Lösningar på en bättre värld, utan opposition, våld eller konflikt.

En enkel man drivs utan att sälja något och erbjuds till alla utan kostnad, reklam och sponsorer. Däremot tar jag tacksamt emot gåvor från dig om du känner att det jag gör är något du känner för.

Jag har valt att kalla dig som stöttar mitt arbete för samhällsbyggare. Som samhällsbyggare finns det olika funktioner, alla precis lika viktiga men med olika kompetenser, förutsättningar och talanger. Välj den som passar bäst in på dig. Och glöm inte, att oavsett vilken du är finns vi alla här att hjälpa dig när du behöver det. Så be om stöd när behovet finns.

Som Samhällsbyggare stödjer du följande:

Välj nedan det som passar dig bäst men läs först om vilken funktion som passar dig bäst.

Funktioner

Vattenrenare – 15kr per månad

Arbetet som vattenrenare är viktigt då vatten är en väsentlig grund för allt liv. Utan dig finns det inget som kan växa, inget kan gro. Och i dessa tider med föroreningar är vattnet i stort behov av rening. Som en enkel man tackar jag dig hjärtligt för ditt rena vatten!

Ekobonde – 40kr per månad

Vad vore livet utan mat? Precis, tråkigt. Men vi behöver inte bara något att fylla magen med, vi behöver näring. Näring behövs för att kunna leva upp till vår fulla potential. Med den näring du odlar kan jag växa mig starkare och göra mer för alla runt omkring mig, tack!

Hantverkare – 90kr per månad

När vi har vatten och mat behöver vi någonstans att värma oss. Som hantverkare är du delaktig i att ordna så vi har tak över huvudet och någonstans att umgås, snickra hus, verkstad med mera. Du hjälper också till så att allt praktiskt fungerar som det ska. Jag tackar dig ödmjukast för den fina kamin du murat upp som sprider värmen till oss andra!

Festfixare – 130kr per månad

När allt är fixat och iordning får vi inte glömma det viktiga i att fira och ha roligt tillsammans. Som festfixare är din roll väldigt viktig för att skapa samhörigheten i gruppen. Och med många skratt, dans och sång tillsammans skickar jag ett stort tack för allt du gör!

Ängel – 0kr per månad

Om du inte känner att du ska ge mig en gåva i form av pengar är jag tacksam om du väljer att inte göra det. Ditt bidrag är minst lika viktigt om det kommer i en annan form eller åt ett annat håll. Fortsätt sprid din gåva till världen!

Stötta mig en gång

Känner du inte för att binda upp dig på en summa varje månad? Det är helt okej, jag förstår dig. Som tur är har du möjlighet att bara stötta med en engångssumma du väljer själv.

Däremot ber jag dig fundera en extra gång. För mig personligen ger det en större trygghet ha återkommande stöttare och du har alltid möjligheten att avbryta donationerna genom att logga med de uppgifter du får till din mail. Enkelt.

Välj det som passar dig!

Få tillbaka

Jag har valt att inte erbjuda några så kallade perks men känner du att något saknas eller att du vill ha något speciellt så skriv gärna en kommentar så återkommer jag till dig. Lämna ditt telefonnummer om du vill 🙂