Nystart

Det fanns en tid när jag bloggade relativt ofta, men det var många år sen nu känner jag. Men den senaste tiden har det i mig byggts upp ett sug efter att få skriva igen. Dels har jag mycket jag vill få förmedlat och dels har jag saknat att sitta och formulera meningar till något. Och just nu känns som en bra tid att börja igen.

Det har verkligen hänt en hel del sen jag bloggade sist, och än mer sen jag bloggade regelbundet. Lite av vad som skett kommer jag att lägga fram här och nu för jag tänkte jag skulle göra en liten tidslinje över hur jag har förändrats de senaste tio åren.

Eller vänta… Kanske jag istället ska göra en följetong förresten? Jo så ska jag göra. Ni ska få en period i taget, på så vis blir det inte lika maffigt att läsa, eller att skriva.

För 10 år sedan bodde jag i Växjö och arbetade som väktare, nu bor jag i Höör och arbetar som elevresurs på en skola. Hur hamnade jag här?

road-368718_1920

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.